Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Vi har kunskapen! 

 

Equippo lab  är landets enda parasitologiska laboratorium som uteslutande är inriktat på träckprovsdiagnostik för häst. Laboratoriet som grundades 2008 ägs och drivs av Anneli Blocher, biomedicinsk analytiker och parasitolog, Ann-Sofie Lindqvist, parasitolog och tekniker och Birgitta Lindberg, tekniker och ekonom. Vi har alla lång utbildning och många års erfarenhet från bl.a. ett av Sveriges största veterinärmedicinska laboratorier. På laboratoriet finns även phil.doc och forskare Maria Öhrström, samt ett samarbete med leg.vet Anna-Lena Hellqvist. Under högsäsong utökas personalstyrkan till upp emot 20-25 personer.  Vi ligger långt fram när det gäller parasitdiagnostik på häst och hör till landets mest erfarna labortorier inom området. Vi har inga återförsäljare och det är bl.a. därför som vi kan hålla så låga priser. 

 

Vårt arbete innebär

  • Stor kunskap och erfarenhet  
  • Hög kompetens, kvalitet och noggrannhet
  • Snabb och säker hantering 
  • Interna kontroller och forskningsarbeten
  • Spårbarhet för alla prover
  • Godkända analysmetoder
  • Löpande dokumentation
  • Medverkan i internationella ringtester, alltid med godkända resultat  - certifikat ringtest

 

Som hästägare själva vet vi vad kunderna vill ha. Eftersom det är så viktigt att inte avmaska i onödan är vår målsättning att alla Sveriges hästägare ska, till en rimlig kostnad, regelbundet göra träckprov på sina hästar.

 

KUNSKAP  -   NOGRANNHET   -   KVALITET   -   SNABBT   -   ENKELT  

Det mest prisvärda alternativet!

 

 - "Tack för återigen service i världsklass!" - "Superservice! Tackar - Ni är bäst!" - "Jösses vilken service! Lade proven på brevlådan 17.30 igår. Idag, 11.20 hade jag svaren. Tack! :)" - "Jag är supernöjd, det var enkelt och jag fick snabbt svar!"- "Tack så jätte mycket för hjälpen!  Ni är lika suveräna på service varje säsong!" - "Supersnabbt svar och leverans av provtagningskit!" - "Tack snälla! Super snabba som vanligt. Jättetacksam! :)" -"Snabbt. Smidigt. Enkelt" -"Superbra service, snabbt och smidigt!"  "Tack för det otroligt snabba svaret, tummen upp för er!" -  "Jag vill bara säga att jag är väldigt nöjd med er maskkoll. Alltid snabbt, smidigt, prisvärt. Tack! :-)"