Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Du gör din beställning här på hemsidan. OBS! Om du vill skicka in dina prover vid olika tillfällen måste du göra EN BESTÄLLNING/TILLFÄLLE! Du behöver bara lägga en order men för inskick av tex. grundanalys för 4st hästar vid 2 tillfällen beställer du 2st grundanalyser för 4st hästar. Vid ev. felbeställning retkurneras varan och du lägger en ny beställning. Det går ej att delvis uttnyttja en order för att ha tillgodo ej utnyttjade analyser.

Vi sänder omgående provmaterialet till dig (vid bankinbetalning när pengarna finns på kontot). Du fyller i följesedeln, packar ner ditt prov i det färdigfrankerade kuvertet och lägger på brevlådan eller lämnar in på posten. Alla prover läggs i samma svarskuvert. OBS! Provet ska vara färskt (ej äldre än 1 dygn) och ej fruset. Tänk på att posta det senast onsdag så att det hinner fram innan helgen.

Provet görs samma dag det anländer till laboratoriet och du får sedan ett mail senast dagen efter, oftast samma dag, med ditt provssvar. Hör av dig så fort som möjligt om du inte fått svar efter 3-4 dagar från det att du postat ditt prov! Det går även bra att få provsvaret per post, anges i så fall vid beställning.

För att komma ner i pris går det bra att gå ihop så att proverna skickas från flera hästar samtidigt. Odlingsanalys går då att göra som samlingsprov om man önskar det och det blir bara en kostnad/prov (max 5 hästar/prov). Obs! Priset gäller bara om proverna skickas in vid samma tillfälle, på samma följesedel och med en och samma svarsmottagere!

Har du beställt en odling görs tar det ca 14 dagar innan den är klar för utbesvarning.

Skulle du hitta maskar som du vill ha typade så gör vi det gratis om du skickar in dem och frankerar själv. (Om du beställer material för typning tar vi ut en kostnad på 50 kr). Lägg dem tillsammans med fuktig träck och skicka in till oss.

 

Du gör din beställning på www.maskkontroll.se

OBS! Var noggrann när du anger mailadressen! Alla hästar som ingår i varje "paket" måste skickas in samtidigt!

Material skickas hem till dig samma dag om ordern görs före kl. 12.00, annars påföljande vardag.

Lägg i träck, ej äldre än ett dygn, enligt instruktion på påsen. Se till att påsen är helt stängd.

Fyll i följesedeln och lägg den tillsammans med provet i det färdigfrankerade svarskuvertet. 

Posta senast en onsdag så att provet inte blir liggande på posten under helgen.

Provet prepareras samma dag det anländer till laboratoriet...

 

...mikroskoperas...

 

 

...och svaras ut på din mail senast dagen efter, oftast samma dag.