Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vår kunskap - din trygghet!

På Equippo lab har vi valt att enbart arbeta med hästparasiter vilket gör oss till specialister på dessa! Hos oss kan du alltid vara säker på att dina prover blir noggrant hanterade och avlästa av utbildad personal. Hanteringen fram till mikroskopet, avläsning av proverna, rutiner på laboratoriet, utbesvarning av provresultat m.m. är alla lika viktiga delar av arbetet. På Equippo lab har vi kontroller hela vägen så att du ska känna dig trygg med ditt provresultat. 

Kunskap om både hästar och parasiter är en viktig del för att kunna ge dig rätt vägledning när du kontaktar oss. Vi hör till landets mest erfarna och kunniga hästparasitologer och vi är själva hästägare som vet hur den moderna hästhållningen ser ut idag. Det gör att vi lätt kan sätta oss in i hur situationen ser ut just hos dig!  

Hos oss arbetar man som laboratorietekniker, biomedicinsk analytiker, forskare, veterinär och ekonom. Under högsäsongen anställs extrapersonal som genomgår utbildningen på plats tillsammans med handledare. Flera av våra säsongsanställda återkommer år efter år och det är vi jätteglada för! Det innebär inte bara en säkerhet att ha erfaren personal, utan det visar också att vår personal trivs hos oss!  

 

Våra analyser
Produkter

Handla

Information

Kundtjänst