Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vi har kunskapen!

Equippo lab är Sveriges största veterinärmedicinska laboratorium som uteslutande är inriktat på parasitologisk träckprovsdiagnostik på häst. Vi ligger långt fram i parasitdiagnostiken och hör till landets mest erfarna laboratorier inom området. 

Laboratoriet grundades 2008, men kunskapen och erfarenheten fanns långt innan dess efter många års arbete på i dag Nordens största veterinärmedicinska laboratorium inriktat på parasitologisk träckprovsdiagnostik.

Vi strävar efter att alla ska göra träckprovsanalyser på sina hästar. Därför bestämde vi tidigt att hålla priserna så låga som möjligt. För att klara av det har vi inga återförsäljare utan säljer direkt i webb-butiken. 

 

Kvalificerad personal

Analyserna utförs och bedöms av kvalificerad personal. Veterinär med  specialistkunskaper om hästens parasister finns knuten till laboratoriet och hjälper till med receptutskrift. Laboratoriet samarbetar även med bl.a. distriktsveterinärstationerna i hela landet. 

Vår personal är bl.a. leg. biomedicinsk analytiker samt forskare. Personalen har många års kunskap och erfarenhet av parasitologiska analyser. Majoriteten har även egna hästar vilket gör att du kan få en proffesionell rådgivning, helt anpassad för din häst och din rådande situation! 

Under högsäsong är det ett stort behov av extra personal. Ibland kan vi vara så många som 20-25 personer på laboratoriet! Vi har den stora förmånen att många av våra anställda återkommer år efter år, vilket gör att de hinner skaffa sig mycket kunskaper. Nyanställd personal får noggrann utbildning och arbetsuppgifterna anpassas alltid efter hur mycket erfarenhet den anställda har.

 

Snabb och säker hantering

Vi sänder ditt provmaterial samma dag som du lägger ordern om den läggs innan kl. 12.00, annars senast dagen efter. Proverna analyseras samma dag de kommer in till laboratoriet och svaras ut omgående. 

 

Interna kontroller och forskningsarbeten

Laboratoriet använder sig av godkända analysmetoder och bedriver ett flertal interna forskingsarbeten samt kontrollprogram. Vårt system gör att vi har en mycket effektiv spårbarhet samt löpande dokumentation. Laboratoriet ingår även årligen i den internationella ringtesten Faecal egg count (McMaster) profiency test.  

 

Några kundrecensioner

- "Beställde på fredag förmiddag, framme måndag eftermiddag så jag kunde skicka samma dag och provsvaren 12.30 på tisdagen, så himla snabba och bra!

-"Tack för återigen service i världsklass!"

- "Superservice! Tackar - Ni är bäst!"

- "Allt snabbt o enkelt Bra beskrivning om allt Super nöjd återkommande kund" 

- "Jösses vilken service! Lade proven på brevlådan 17.30 igår. Idag, 11.20 hade jag svaren. Tack! :)"

- "Bra service och mycket kompetent rådgivning."

- "Jag är supernöjd, det var enkelt och jag fick snabbt svar!"

- "Tack så jätte mycket för hjälpen!  Ni är lika suveräna på service varje säsong!"

- "Supersnabbt svar och leverans av provtagningskit!"

- "Tack snälla! Super snabba som vanligt. Jättetacksam! :)"

- "Alltid snabba svar! Lätt och smidigt!

- "Snabbt. Smidigt. Enkelt" 

- "Superbra service, snabbt och smidigt!"

- "Tack för det otroligt snabba svaret, tummen upp för er!"

-  "Jag vill bara säga att jag är väldigt nöjd med er maskkoll. Alltid snabbt, smidigt, prisvärt. Tack! :-)"

 

Våra analyser
Produkter

Handla

Information

Kundtjänst