Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Så går det till 

Du gör din beställning här på hemsidan

Om du vill skicka in dina prover vid olika tillfällen måste du göra en beställning per tillfälle. Du behöver bara lägga en order men för inskick av tex. grundanalys för 4 st hästar vid 2 tillfällen beställer du 2 st grundanalyser för 4 st hästar.

Vid ev. felbeställning returneras varan och du lägger en ny beställning. Det går ej att delvis uttnyttja en order för att ha tillgodo ej utnyttjade analyser. Vid beställning av prover till flera hästar måste man välja antal hästar i menyn när man lägger ordern för att det ska bli mängdrabatt, det går inte att välja t.ex. 1 häst flera gånger, då blir priset detsamma som för 1 häst.

Odlingsanalysen går att göra som samlingsprov om man önskar det och det blir då bara en kostnad/prov (max 5 hästar/prov).
Priset gäller bara om proverna skickas in vid samma tillfälle, på samma följesedel och med en och samma svarsmottagere.

 

Snabb leverans

Vi sänder omgående provmaterialet till dig (vid bankinbetalning när pengarna finns på kontot).
Du fyller i följesedeln, packar ner ditt prov i det färdigfrankerade emballaget och lämnar in på posten. Alla prover läggs i samma svarskuvert.

Provet ska vara färskt (ej äldre än 1 dygn) och ej fruset. Tänk på att posta det senast onsdag så att det hinner fram innan helgen.

 

Provet görs samma dag det anländer till laboratoriet

Du får sitt provsvar på mail oftast samma dag men senast dagen efter som provet anlänt till laboratoriet. 

Hör av dig så fort som möjligt om du inte fått svar efter 3-4 dagar från det att du postat ditt prov. Det går även bra att få provsvaret per post om man meddelar det vid beställningen samt på följesedeln.

En odlingsanalys tar ca 14 dagar och du får ditt provsvar igen, men nu är även resultatet på odlingsanalysen ifyllt. Provsvaren ligger online så när vi kompletterar det med odlingsresultatet ändras orginalet, vilket gör att det kan se ut som att ditt andra provsvar är likadant som ditt första. 

Skulle du hitta maskar som du vill ha typade så gör vi det gratis om du skickar in dem och frankerar själv. (Om du beställer material för typning tar vi ut en kostnad på 50 kr). Lägg dem tillsammans med fuktig träck och skicka in till oss.

 

Snabblänkar

Våra analyser

FAQ

Kundtjänst

Kontaktuppgifter

Mail: kontakt@maskkontroll.se

Tel: 0171-14 22 00

 

 

Våra analyser
Produkter

Handla

Information

Kundtjänst