Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Teamryttare

Lina Dolk

Dressyr

Lina är en av Sveriges mest framgångsrika ungdomsdressyrryttare med många internationella segrar på ponny, junior och som U25-ryttare. 2018 vann hon NM-guld med hästen Biggles.  Lina driver även företaget Dolk Dressage där hon tränar tävlar och utbildar andras hästar.

Här hittar du Linas instagram!

 

Lotta Sjöberg

Hoppning

Lotta tävlar allt ifrån unghästklasser till Grand Prix-klasser. Final i Olympiska spelen 2008,  Europa Mästerskap 2007, Världscuper och Svenska mästerskap, med guld 2011, är bara några av hennes meriter!

Lotta är B-tränare i hoppning och tar emot hästar för tillridning, utbildning, träning, tävling mm. Numera är hon också ridskolechef på Högbo Ridklubb.

 

Anna Svane

Fälttävlan

Anna är 15 år och tävlar Internationell fälttävlan CNC**, och Nordiska mästerskapen på ponny.

   

      Se filmklippet när hon, 14 år gammal,  hoppar 1,60 - utan sadel och träns! 

                                                                                          

 

Maria Svane ​

Fälttävlan

Maria är 14 år och rider Internationell Fälttävlan P90.

På hennes blogg skriver hon om vardagen, tävlingar och träningar, i både med- och motgångar!

"Mitt namn är Maria Svane, jag är en tjej på 14 år och rätt kort. Lagom lång för att rida både c-ponny och storhäst. Bloggen uppdateras dagligen och målet är att det ska komma upp tre inlägg per dag. Till hösten börjar jag 8:an och för första gången längtar jag efter att få börja skolan. Som person är jag väldigt rädd och försiktig men hinder är inte speciellt läskiga. Det jobbigaste är dressyrmomentet och terrängen är det roligaste. Jag bor på en gård utanför Västerås med mamma, pappa, min syster Anna, hunden Sigge, katterna Lo och Tiger och alla våra hästar. Jag hoppas du vill följa min resa både på gården, i skolan och på tävlingar."

Bloggen hittar du här! 

 

Tina Svane  

Hoppning

Tina är mamma till Maria och Anna. Hon har många meriter bakom sig. Bl.a. placeringar i EM, SM och upp till 1,50 klasser. Hon är numera uppfödare och C-tränare i hoppning 

 

 

Ida Örnefors​

Dressyr

 

Ida är 14 år och har börjat etablera sig i den svenska eliten inom ungdomsdressyr. Hon tävlar från lätta klasser på unga ponnyer till internationella klasser som children-ryttare på häst. Hemma i stallet finns två ponnyer och en häst. Ida utbildar och tävlar även ponnyer åt andra. Årets höjdpunkter är NM och SM som children och ungponny-SM. 

Följ Ida på hennes vlogg och instagram!

 

Smilla Gardiner

Hoppning

Smilla är 10 år och började rida när hon var 2 år, men fick sin första egna ponny, Aril, för 1,5 år sedan. I dagsläget har hon tre b-ponnies som hon redan tävlar på LA-nivå.

Aril, en valack född 2009, Fulnaho’s Ary, en valack född 2004 och hennes senaste ponny, Lavally Sam, en valack född 2004. 

Smilla satsar på inomhus SM i höst och tränar målmedvetet för att nå sina mål!

Smillas instagram hittar du här!

 

Frida Ekström

Distans

Frida är född 1986. Tillsammans med det arabiska fullblodet Zinner har hon vunnit SM 2013 och var snabbaste svenska ekipaget i VM 2012!​

 

 

Stall Hanné

Trav

Li Hanné följer framgångsrikt i sin pappas, bortgångne Tommy Hannés, fotspår. I stallet har hon ett 20-tal hästar i träning, bl.a. Erica och Fuzz som sprungit in över en miljon var.

 

 

Våra analyser
Produkter

Handla

Information

Kundtjänst