Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Så delas posten ut!

Så delas posten ut!

Tänk på att posta era analys-kitt i god tid då posten har ändrat sina utdelningsdagar! 

Analys-kitten ni skickar till oss på Equippo lab delar posten ut alla vardagar som vanligt. Däremot beställningar vi skickar till er, delar posten bara ut varannan dag enligt nedan.

Så här går det till (text från Postnord)

Med varannandagsutdelning får du brev, tidningar och reklam varannan vardag, istället för varje vardag som det är i dag, om det finns brev att dela ut till dig. Brevbärarna kommer även i fortsättningen att vara ute med post varje dag, men gå olika rundor beroende på vilken dag det är.

Under en vanlig vecka skulle brevutdelningen se ut så här:

  • Dag 1, 3 och 5 (måndag, onsdag och fredag) besöks område 1.
  • Dag 2 och 4 (tisdag och torsdag) besöks istället område 2.

Nästföljande vecka byter område 1 och område 2 plats. När en röd dag infaller på en vardag förskjuts schemat, så de som skulle få post den röda dagen får sina försändelser vardagen därpå.

Modellen är sedan tidigare införd i den södra halvan av landet. Det innebär att cirka åttio procent av mottagarna redan får sin post varannan vardag. Från och med den 2 maj 2022 införs varannandagsutdelning för mottagare i den norra halvan av landet och på Gotland , det vill säga mottagare medpostnummer som börjar på 62 och 74–98. Därmed får alla mottagare i Sverige sin post varannan dag.2022-05-02
Våra analyser
Produkter

Handla

Information

Kundtjänst